room

Si të bllokoni numrin tuaj

phone-color

Përgjigje telefonike automatike

Telefononi 077- 228 00 00 nga numri që dëshironi të bllokoni dhe ndiqni udhëzimet. Mos harroni se mund të duhen deri në dy muaj deri sa të gjitha kompanitë të kenë përditësuar regjistrimet e tyre dhe të mund të shikojnë numrin tuaj të bllokuar.

Kini parasysh se përgjigjja telefonike është vetëm në suedisht

letters

Urdhër me shkrim

Mund të urdhëroni bllokimin e një numri telefoni duke dërguar një
letër të shkruar dhe të nënshkruar në NIX-Telefon , Box 600, 833 24 Strömsund. Përcaktoni numrin e telefonit që dëshironi të bllokoni dhe mos harroni ta nënshkruani me firmën tuaj.

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Nix använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies